Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

این‌ها فقط برخی از نشانه‌های هستند که نشان می‌دهند احتمالا گوشی شما به ویروس و بدافزار آلوده شده است و کسی در حال سواستفاده از آن است. با یک خطای کوچک، کدهای مخرب دور از چشمان شما فعال می‌شوند و کنترل همه چیز به دست هکرها خواهد بود.

به گزارش فارس برای جلوگیری از ویروسی شدن تلفن‌های همراه اندرویدی کافی است توصیه‌های زیر را جدی بگیرید:

۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرگز هرگز و هرگز اپلیکیشن‌های مورد نیازتان را از منابع نامعتبر دانلود نکنید

 این اقدام برای سالم ماندن سیستم عامل گوشی همراهتان اساسی است. فروشگاه‌های اپلیکیشن و بازی قبل از انتشار اپلیکیشن‌ها آنها را در چند مرحله بررسی و کنترل می‌کنند.  به همین دلیل از منابع نامعتبر، قابل اطمینان‌تر هستند. همچنین اپلیکیشن استورها همواره نسخه‌ی رسمی اپلیکیشن‌های اساسی و شناخته شده  را در اختیار شما قرار می‌دهند. با توجه به بروز رسانی‌ها و افزایش امنیتِ فروشگاه اپلیکیشن اندرویدی مانند «بازار» (کافه بازار) می‌توانید با خیال آسوده به آن اعتماد کنید.

۲. از برنامه‌های انتقال اپلیکیشن مانند Share it برای به اشتراک گذاشتن برنامه‌ها استفاده نکنید

بسیار پیش می‌آید که افراد در دورهمی‌ها، برنامه‌های کاربردی را برای آشنایان خود ارسال می‌کنند. شاید آنها خبر ندارند که ممکن است ویروس‌ و بدافزار  را  به راحتی با این روش انتشار دهند. اگر به برنامه‌ی خاصی نیاز دارید، آن را از فروشگاه‌های اپلیکیشن معتبر و امن مانند کافه بازار دانلود کنید.

۳. از فروشنده‌های تلفن همراه درخواست نصب اپلیکیشن نکنید

بخشی از سود فروش تلفن همراه هوشمند در بازارهای فروش موبایل ایرانی مربوط به نصب برنامه است. این کار حاشیه‌ی سود خوبی برای فروشنده‌ها دارد؛ پس آنها سعی در متقاعد کردن شما برای نصب برنامه دارند. از طرفی برخی از این فروشندگان  از پکیج‌های اپلیکیشن‌های قدیمی و به‌روزرسانی نشده استفاده می‌کنند که این کار نیز تلفن همراه شما را در معرض حمله هکرها می‌گذارد. گاهی نیز شما را با ادعای باطل شدن گارانتی گوشی به دلیل استفاده از فروشگاه‌های اپلیکیشن داخلی - که مورد تایید پلیس فتا هم هستند- فریب می‌دهند. پس بهتر است که از فروشنده های موبایل نصب اپلیکیشن نداشته باشید.

۴. روی هر لینکی در شبکه‌های اجتماعی به خصوص تلگرام کلیک نکنید

برخی ربات‌های تلگرامی از شما می‌خواهند که بابت استفاده از سرویس‌شان، در کانال خاصی عضو شوید یا برنامه‌ی خاصی را دانلود کنید.  این روش سو استفاده از اعتماد کاربر است و ممکن است برای انتشار یک بد افزار طراحی شده باشد. هکرها از روش‌های مهندسی اجتماعی و روانشناسی برای متقاعد کردن شما استفاده می‌کنند؛ شما باید هشیار باشید و در دام آنها گرفتار نشوید. آنها کنترل گوشی شما را به دست می‌گیرند و ممکن است اپلیکیشن‌های جعلی روی گوشی شما نصب می‌کنند. تلگرام معدن بدافزارها است. 

۵. به پیامک‌های حاوی لینک دانلود برنامه اعتنا نکنید

اگر پیامکی از شماره‌ی ناشناس و مشکوک دریافت کردید که در آن شما را به دانلود برنامه‌ی خاصی تشویق کرده‌ بودند، آن را نادیده بگیرید. در برخی موارد، شرکت‌ها از طریق پیامک به‌روزرسانی اپلیکیشن‌های خود را به شما اطلاع می‌دهند. تنها در صورتی باید به آنها اعتماد کنید که شماره‌ی فرستنده‌ی پیام متعلق به بانک شما یا سایتی باشد که معمولا از آن خرید می‌کنید. به پیامک‌های قبلی مراجعه کنید.

راهکار نهایی

پس از نصب «بازار» سری به سپر امنیت بازار بزنید و بررسی کنید که کدام اپلیکیشن‌ها ناامن هستند. برنامه‌های مشکوکی که از منابع نامعتبر دانلود کرده‌اید حذف کنید و یک آنتی‌ویروس اندرویدی از بازار نصب کنید. اگر احساس می‌کنید کنترل تلفن همراهتان در دست هکرهاست، باید آن را به حالت تنظیمات کارخانه برگردانید (رست فکتوری). دقت کنید که این کار تمام اطلاعات گوشی شما را پاک خواهد کرد. رعایت تمام نکات بالا به شما برای محافظت از تلفن همراهتان کمک می‌کند، اما گزینه‌ی اول اهمیت بیشتری از باقی موارد دارد و به نوعی مادر باقی نکات است. نباید به هر منبعی برای دریافت اپلیکیشن اعتماد کنید؛ چون پیشگیری بهتر از درمان است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: گوشی های اندرویدی گوشی موبایل ویروسی شدن تلفن صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۷۵۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از رویداد هفته آینده گوگل چه انتظاری داشته باشیم؟

ایتنا - در حالی که رویداد گوگل در سال ۲۰۲۴ هفته آینده برگزار می‌شود، چشم‌های زیادی به آن خیره شده تا ببینند چه چیزهایی در آن معرفی خواهد شد.
در حال نزدیک شدن به برگزاری کنفرانس توسعه دهندگان I/O گوگل هستیم تا از برخی از ایده‌های بزرگ این غول فناوری برای سال پیش رو باخبر شویم.

اغلب اخبار مهم از سخنرانی افتتاحیه در ۱۴ مه (۲۵ اردیبهشت) بیرون خواهد آمد که احتمالا اطلاعات بیشتری را درباره اندروید ۱۵ و همچنین مجموعه کاملی از به‌روزرسانی‌های هوش مصنوعی به ما می‌دهد.

به طور قطع شگفتی‌هایی نیز وجود خواهد داشت، اگرچه به احتمال زیاد باید تا پاییز منتظر بمانیم تا آخرین سخت‌افزار پرچم‌دار این شرکت را تماشا کنیم.

مثل همیشه، شایعات با گزارش‌هایی که می‌گویند گوگل احتمالاً در I/O چه چیزی را معرفی خواهد کرد، در حال محو شدن هستند.

در ادامه به بیان آنچه از رویداد گوگل در سال ۲۰۲۴ انتظار می‌رود، می‌پردازیم.

اندروید ۱۵
رویداد I/O قبل از هر چیز یک کنفرانس توسعه دهندگان است و همیشه جایی است که گوگل به توسعه دهندگان شخص ثالث در نسخه اصلی اندروید بعدی اطلاعاتی می‌دهد تا بتوانند روی برنامه‌های آن کار کنند یا محصولات موجود خود را اصلاح کنند.

اولین نسخه بتا از اندروید ۱۵ در حال حاضر منتشر شده است. از جمله ویژگی‌های به‌روز شده آن اشتراک‌گذاری جزئی صفحه است که می‌توان یک پنجره یا برنامه خاص را به جای کل صفحه نمایش ضبط کرد یا به اشتراک گذاشت.

همچنین قابلیت بایگانی برنامه‌ها برای آزاد کردن فضا در دسترس قرار گرفته است.

از دیگر ویژگی‌های اندروید ۱۵ نیز می‌توان از اتصال ماهواره‌ای بهبود یافته، کنترل‌های دوربین درون برنامه‌ای اضافی و حالت جدید بهره‌وری انرژی نام برد.

با این حال، گوگل بخش عمده‌ای از اعلامیه‌ها درباره اندروید ۱۵ را برای رویداد I/O نگه داشته است. این شرکت تأیید کرده است که پیام‌های ماهواره‌ای به اندروید می‌آیند و ما می‌توانیم درباره نحوه عملکرد آن اطلاعات بیشتری کسب کنیم. ویجت‌های صفحه در حالت قفل با تمرکز روی تبلت‌ها منتشر می‌شود.

 
همچنین ممکن است طراحی مجدد نوار وضعیت در راه باشد و در نهایت احتمالا نظارت بر سلامت باتری برای کاربران آسان‌تر می‌شود.

کلمات فراخوان ممکن است بار دیگر برای دستیارهای شخص ثالث مانند الکسا و حتی ChatGPT مطرح شوند. شایعات همچنین می‌گویند که ممکن است قابلیتی به نام فضای خصوصی(Private Space) وجود داشته باشد که به کابر امکان می‌دهد داده‌ها و برنامه‌ها را از چشمان کنجکاو دیگران پنهان کند.

هوش مصنوعی و حواشی آن
اگر هر بار که گوگل در طول رویداد خود از هوش مصنوعی نام می‌برد، یک دلار کنار بگذارید، احتمالاً پول کافی برای گذراندن تعطیلات را برای خود ذخیره خواهید کرد.

مطمئنا گوگل در مورد هوش مصنوعی جمینای(Gemini) صحبت می‌کند و ممکن است این هوش مصنوعی به طور کامل جایگزین دستیار گوگل شود. اگر اینطور باشد، می‌توانیم برخی از جزئیات مربوط به این انتقال را در رویداد I/O بیابیم.

در ماه دسامبر گزارش شد که گوگل در حال کار بر روی یک دستیار هوش مصنوعی به نام پیکسی(Pixie) به عنوان یک ویژگی انحصاری برای دستگاه‌های پیکسل است. گفته می‌شود که پیکسی بر پایه جمینای ساخته شده است و ممکن است اواخر امسال در گوشی هوشمند Pixel ۹ رونمایی شود. بنابراین منطقی است گوگل در مورد آن در I/O صحبت کند.

 
تعجب آور نیست اگر در مورد به‌روزرسانی‌های هوش مصنوعی مولد برای محصولات کلیدی گوگل مانند جستجو، کروم و نقشه‌ها سخن گفته شود. ویژگی‌های دسترسی مبتنی بر هوش مصنوعی و پروژه‌های بهداشتی نیز ممکن است در راه باشند.

در عین حال، گوگل بار دیگر با به تعویق انداختن طرح خود برای از بین بردن کوکی‌های شخص ثالث در کروم، ممکن است هوش مصنوعی را به عنوان راه حلی برای تبلیغات هدفمند ببیند.

سایر موضوعات
زمان‌بندی کامل رویداد گوگل که به زودی منتشر می‌شود، از چیزهای دیگری که گوگل درباره آن در طول این رویداد حرف خواهد زد، اطلاع می‌دهد، حتی اگر آن محصولات و خدمات لزوماً در سخنرانی اصلی وقت پخش نداشته باشند.

گمان می‌رود گوگل در مورد آینده سیستم عامل ساعت‌های هوشمند Wear OS حرف بزند که شامل جزئیاتی در مورد پیشرفت در فرمت Watch Face می‌شود، بنابراین منتظر اخباری در مورد سیستم عامل ساعت هوشمند آن باشید.

همچنین به‌روزرسانی‌هایی در مورد تلویزیون گوگل (Google TV) و تلویزیون اندروید(Android TV) وجود خواهد داشت.

در عین حال، تیم محاسبات کوانتومی گوگل در مورد آنچه در این حوزه امکان‌پذیر است صحبت خواهد کرد و سعی خواهد کرد واقعیت را از توهم و خیال جدا کند.

یک بخش در مورد اندروید اتو(Android Auto) نیز در برنامه است که به پیشرفت‌هایی برای تجربه چند نمایشگری و ارسال محتوا اشاره می‌کند.

چیزهایی که نباید منتظرش باشیم
شگفتی بزرگی خواهد بود اگر گوگل به این زودی گوشی هوشمند پیکسل ۹ یا گوشی تاشوی پیکسل فولد جدید را معرفی کند. این شرکت احتمالاً قصد دارد این جزئیات را برای پاییز نگه دارد.

با این حال نباید فراموش کرد که گوگل سال گذشته گوشی پیکسل فولد را به طور رسمی در رویداد I/O رونمایی کرد.
 
در نهایت شاید بتوانیم نگاهی اجمالی به برخی سخت‌افزارهای این گوشی‌ها داشته باشیم، به‌خصوص اگر گوگل بخواهد جلوتر از افشاگران ظاهر شود و نحوه روایت از این گوشی‌های جدید را کنترل کند.

از سوی دیگر، گوگل اخیرا تیم‌های اندروید و سخت افزار خود را تحت رهبری ریک استرلو(Rick Osterloh) ادغام کرده است و به همین دلیل تیم او ممکن است بخواهد کمی بیشتر آماده شود تا مطمئن شود دستگاه‌های جدید آماده هستند. به این ترتیب انتشار هرگونه اخبار سخت افزاری از جمله هر چیزی که مربوط به Nest یا ابزارهای پوشیدنی باشد، بعید است.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • آموزش: چند نکته برای افزایش سرعت اینترنت
  • از رویداد هفته آینده گوگل چه انتظاری داشته باشیم؟
  • نکات ایمنی مهم برای شارژ کردن گوشی های هوشمند؛ اگر موبایل دارید، بخوانید
  • آیا گوشی‌ها مقاومتر شده‌اند؟/ اگر گوشی موبایل از هواپیما سقوط کند، چه می‌شود؟ (فیلم)
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • اشتراک سازمانی ایمینو؛ هدیه نوآورانه به خانواده کارکنان
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • سارق حرفه‌ای موبایل در بجنورد دستگیر شد
  • تبلیغ گوشی موبایل در امریکا توسط دختران با حجاب | تصویر
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)